naar website

100% Vrijwilliger - 100% Dierenwelzijn

Dierenambulance Twente West is opgericht met het doel 1e hulp te bieden aan gewonde, zieke en hulpbehoevende dieren. Wij zijn een zelfstandige Stichting die opkomt voor (en samenwerkt met) lokale belangen. De Stichting heeft als betrouwbare en steunwaardige organisatie het ANBI keurmerk

De dierenambulance heeft als verzorgingsgebied de gemeenten Almelo, Twenterand en Wierden. Dit doen wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar met goed gemotiveerde ervaren vrijwilligers.

Een dierenambulance, ter beschikking gesteld door DierenLot, onder nationaal keurmerk, niet alleen door vrijwilligers maar vooral ook voor vrijwilligers.

Hulp aan de dieren is 1e prioriteit maar het geven van informatie op scholen en bij evenementen in Almelo Twenterand en Wierden vinden wij, naast een sterke lokale betrokkenheid, tevens heel belangrijk.

De eigenaar wordt ook niet vergeten: zo zijn wij beschikbaar als dierentaxi en assisteren bij overleden huisdieren. Omdat het welzijn van het dier nauw samenhangt met het welzijn van de mens ondersteunen wij ook projecten die hier betrekking op hebben (bijv. dierenzorgpas, dierenvoedselbank en seniorenondersteuning).

Een veelzijdigheid die ook door onze vrijwilligers wordt gewaardeerd.

 

 

 

of

Doneer met een machtiging

 

Naar website Dierenlot Naar website SDWCA Kroon - Oil Foundation
Naar website Dierenlot zus en zoo dierenwinkels almelo
steunpunt voor dieren

Speeltuin

Het Nieuwland